Εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Αξιόπιστες υπηρεσίες από το 1986

Όλα ξεκίνησαν το 1986. Ο Παναγιώτης Καρύδης έχοντας μια πολυετή εμπειρία τόσο στο τεχνικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι (λόγω οικογενειακής παράδοσης στον χώρο των γραφικών τεχνών), αποφασίζει να ιδρύσει τη δική του ατομική επιχείρηση Καρύδης Γραφικές Τέχνες. Μέσα σε 24 χρόνια, ο Παναγιώτης εισάγει επιτυχώς πρωτοποριακές για τότε μεθόδους εκτύπωσης ενώ με γνώμονα την ικανοποίηση ολοένα και περισσότερων πελατειακών αναγκών, εξοπλίζει την επιχείρηση με νέας τεχνολογίας μηχανήματα (offset, μονάδα μηχανογράφησης, θερμοτυπία, κοπές διαμόρφωσης κ.ά.).

Το 2010, ο γιος Ηλίας φέρνει νέο αέρα στην επιχείρηση εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και δημιουργώντας τμήματα Graphic Design και ψηφιακής εκτύπωσης με την απόκτηση τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακού πιεστηρίου. Το 2012 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις προκειμένου να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τόσο τις ανάγκες της ίδιας της επιχείρησης όσο και τις ανάγκες των πελατών της.

Την ίδια χρονιά, η εταιρεία κάνει το επόμενο βήμα στο χώρο της ετικετοποιίας, αποκτώντας εκτυπωτική μηχανή ετικέτας ρολού. Γίνεται πλέον γνωστή ως Καρύδης Labels με νέα εταιρική ταυτότητα, και με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πάντα με τη βοήθεια των ειδικών της εταιρείας.  Με την ίδια όρεξη και πάθος η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά, ακολουθώντας τις ανάγκες της νέας εποχής.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην εταιρεία Καρύδης Labels, ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς. Στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του και στο άριστο αποτέλεσμα για την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών του. Εδώ και 30 χρόνια πορευόμαστε με γνώμονα την αρχή αυτή προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας.

Οι άνθρωποι μας είναι εξίσου σημαντικοί. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι. Όσο σημαντική είναι για εσάς η εικόνα του προϊόντος σας, άλλο τόσο σημαντικό είναι για εμάς να σας βοηθήσουμε να το αναδείξετε με τον πιο αποτελεσματικό, ποιοτικό και οικονομικό τρόπο.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας, το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η πελατοκεντρική αντίληψη που χαρακτηρίζει την Καρύδης Labels εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση, συμφέρουσες προτάσεις και υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το 2012 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τόσο τις λειτουργικές της ανάγκες όσο και τις ανάγκες των πελατών της. Το κτίριο, έκτασης 500 τ.μ., βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα προσβάσιμη και εμπορική περιοχή της Τρίπολης και περιλαμβάνει τόσο τα γραφεία της επιχείρησης όσο και μια κάθετη παραγωγική μονάδα που αποτελείται από τα τμήματα:

  • Graphic Design
  • Pre-Press
  • Ποιοτικού Ελέγχου
  • Παραγωγής Εκτύπωσης Offset
  • Βιβλιοδεσίας
  • Ψηφιακών Εκτυπώσεων
  • Παραγωγής ετικέτας ρολού

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Παναγιώτης Καρύδης
CEO / Production Director

Ο Παναγιώτης Καρύδης, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Υπεύθυνος Παραγωγής της Καρύδης Labels. Γέννημα θρέμμα της τυπογραφίας, ασχολήθηκε  με το αντικείμενο μόλις από 15 χρόνων, δουλεύοντας στην οικογενειακή τοπική εφημερίδα «Αρκαδικά Νέα». Το 1986, δημιούργησε τη δική του ατομική επιχείρηση, αξιοποιώντας όλες τις γνώσεις που είχε αποκομίσει έως τότε και εισάγοντας νέες, πρωτοποριακές για την εποχή μεθόδους τυπογραφίας. Όντας εξαιρετικός γνώστης του κλάδου και ικανός τεχνικός, δημιούργησε σταδιακά την επόμενη γενιά τυπογράφων. Μέσω της επαγγελματικής συνέπειας, της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής του, ο Παναγιώτης Καρύδης κατέστησε την Καρύδης Γραφικές Τέχνες μια αξιόπιστη, ευυπόληπτη και δυναμική επιχείρηση του χώρου, που διατηρεί σταθερά τον πήχη ψηλά, μετά από το πέρασμα τόσων χρόνων. Με την εμπειρία 40 και πλέον ετών, ο Παναγιώτης, είναι ο «σοφός» της Καρύδης Labels και μαζί του μπορείτε να μιλήσετε για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας.

Ηλίας Καρύδης
General Manager / Sales Director

Ο Ηλίας Καρύδης, Γενικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Πωλήσεων της Καρύδης Labels, ήρθε και αυτός από πολύ μικρή ηλικία σε επαφή με το αντικείμενο της τυπογραφίας. Αποφοιτώντας από το Λύκειο, ο Ηλίας ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, επιλέγοντας ως κατεύθυνση τα Οικονομικά. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, πάνω στο Management και με εξειδίκευση στο Management μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κατόπιν, αποφάσισε να γνωριστεί καλύτερα και με τον μαγικό κόσμο της γραφιστικής, αποκτώντας αντίστοιχο δίπλωμα. Τελειώνοντας τις σπουδές του, ο Ηλίας, πάντα σε άμεση συνεργασία με τον πατέρα του Παναγιώτη, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και σχεδιάζοντας νέες υπηρεσίες, όπως οι ψηφιακές εκτυπώσεις και η παραγωγή ετικετών ρολού. Είναι δημιουργός του τμήματος GraphicDesign και μαζί του μπορείτε να επικοινωνήσετε για οτιδήποτε αφορά στις εκτυπώσεις εντύπων και ετικετών προϊόντων, μιας και θα σας συμβουλεύσει επακριβώς για θέματα όπως, ποιο είναι το κατάλληλο χαρτί ή η κατάλληλη κόλλα, αλλά και για γραφιστικά ζητήματα, που σχετίζονται με την παρουσίαση των προϊόντων σας. Με λίγα λόγια, ο Ηλίας είναι το πρόσωπο που βρίσκει την καλύτερη και πιο εξειδικευμένη λύση για την κάθε σας ανάγκη!

Βαλίνα Καρύδη
Marketing & Sales Executive/ Finance & Supplies Supervisor

Η Βαλίνα Καρύδη είναι το νεότερο μέλος στην παρέα της Καρύδης Labels και διαθέτει ήδη διπλό ρόλο. Αυτόν της Marketing & Sales Executive και αυτόν της Υπεύθυνης Λογιστηρίου και Προμηθειών. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, με μεταπτυχιακό πάνω στα Media & Communications (Governance), στο London School of Economics and Political Science – LSE. Τι και αν δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα, η Βαλίνα διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, έχοντας περάσει από τμήματα πωλήσεων εταιρειών όπως ο ΟΤΕ και η Fujitsu-Siemens Computers. Έχει εργαστεί ακόμη σε μεγάλες εταιρείες δημοσίων σχέσεων, καθώς και στο Πλαίσιο, ως Marketing Executive, για παραπάνω από δύο χρόνια. Το πάθος και η αγάπη που διαθέτει για το αντικείμενό της την οδήγησαν πρόσφατα να εστιάσει το 100%  της προσοχής της στην εταιρεία Καρύδης Labels. Μιλήστε με την Βαλίνα για ζητήματα Marketing και Επικοινωνίας. Ρωτήστε τη γνώμη της για το πώς θα πρέπει να φαίνεται το προϊόν σας. Γνωρίζει πολύ καλά τις κατάλληλες αλλαγές που θα συμβάλουν καθοριστικά στην καλύτερη προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχετε. Επιπλέον, η Βαλίνα εργάζεται και ως υπεύθυνη Social Media της επιχείρησης. Τέλος, είναι το πρόσωπο με το οποίο θα μιλήσετε σε περίπτωση που είστε προμηθευτής μας ή πελάτης μας, που επιθυμεί πληροφορίες για παραγγελίες ή ζητήματα οικονομικού περιεχομένου.